Friday, 8 April 2011

I LOVE YOU BUT IM SO SORRY

hm, seriously i minta maaf sangat sangat kat korang yang pernah sayang aku gila babi ni, hm aku tau aku salah sangat sangat sbb game korang macam tu je, okay for capital N, i memang dah suka you dah lama, tapi taktau kenapa ntah i takboleh nak accpt you, bila you minta couple dgan i je must i tengah couple kan? you tunggu i dah lama, dari last year lagi tu, i dah cakap kat you kan, if you sayang i you boleh tunggu i sampai bilabila, kan?then you kata ok, i cakap macam tu sbb i nak cover dari you yang i da ada bf, thats why lah i layan you macam biasa je kan? i cover semua ni sbb i sayang you, terus terang i cakap, i taknak you kecil hati, yang ni pula capital D, kay i sebenarnya suka sangat dapat couple dgan you time first first tu, but bila dah lama lama i jadi lain, ntah ah, i pun tak tau kenapa, i bodoh! i babi! i banggang! i tau semua tu, i jujur kay, ada satu hari i conteng kat kertas besar besar like that DANNY I NAK BREAK OFF. then i tampal kat dalam bilik, semua orang masuk bilik i semua marah, then i just cakap, SUKA HATI AKU AH, KAU SUSAH PAHAL! then sampai lah harini i tak dapat sayang you dengan sepenuh nya, tadi i dah cakap kan kat D, i sayang korang 50/50 kan? tak ada lebih tak ada kurang, so senang macam ni lah. capital D kita couple sampai sini je kay,  and capital N, kita kawan macam dulu, i taknak gaduh pasal benda ni, i tak nak nangis pasal benda macam ni, buang masa, btw capital N&D kita kawan je kay, i takboleh paksa, i takboleh tipu diri i sendiri, tq and sorry a lot. *CAPITAL D, KITA BREAK KAY, SORRY, Kay kay, sekarang jangan fikir lain kay, jangan nangis ke or what ever, i just nak korang tau, I LOVE YOU MORE THAN EVERYTHING UNTIL IM DIE, dua dua sama je, tak ada kurang!

No comments:

Post a Comment