Friday, 10 June 2011

I HATE YOU!

WHO THATS CHICK? ahhahaa, thats Bohsia karat, AINA FREAK A.K.A AINA LAVINGE,sape nak main dengan dia? meh bagi tau aku meh, murah je, satu jam bawah RM15, nak? mesti nak kan? 
pasal kau aku break dengan NAZIRUL MUIZZ, abang kau kan? hahaha, muah kiri muah kanan kan? hahaha butoh pak hang! kau fikir lah, umur kau tu baru setahun jagung je dik, PMR pun tak lepas lagi, dah menggelabah babi nak kata aku BOHSIA, pahal?! bapak kau tak ajar ke? ke, kau tak pegy sekolah? kesial gila kau kan, aku nak lantun kau ni doe, kau tunggu je kay, haritu yok yo ooo je kau ajak aku fight kat entrance, hot nya kau kan? aduh kau ni, tak apa, kau turun KL lepas PMR kan? hahaha, lepas PMR tu, kalau kau nak tenhok muka kau hancur, kau turun lah KL kay budak kampung! hahahahaa, sape je nak back up kau kat luar sana? ohh jap, aku tau, mesti, joyah, leman thats all kan? sebab dorang semua geng kau kat kampung tu kan? hihi, terharu nya, tak pun security pavi tu yang backup kau nanti, eh ada lagi sorang lah, dia sayang kau sangat, dia mesti back up kau kan, abang kau tu ha, NAZIRUL MUIZZ ADENAN,  hahaha, haih, sumpah aku tak sabar gila nak fight dengan kau ni, sebab nanti kan, ada tukang rakam tau, aku bagi dslr aku kat orang, suruh tolong rakam kau, kbai~

No comments:

Post a Comment